Vad är Food of Jamtland ?

Vad är Food of Jamtland ?

Food of Jamtland är ett projekt som drivs av Internetmedia i Östersund AB med LRF Jämtland och Matakademin Jämtland Härjedalen.
Food of Jamtland är en webbportal om jämtländsk mat och dryck.

Målsättning

Målsättningen är att stärka det enskilda företagets marknadsföring nationellt och internationellt. Vi skall erbjuda jämtländska matproducenter en marknadsföringsplattform där alla kan var med oavsett storlek.

Idag är det mycket svårt att nå ut med sitt företag och sina produkter och det finns sällan de ekonomiska resureser som krävs.

Allt på ett ställe gör det enklare för besökaren att hitta det man söker. Man behöver inte leta på flera ställen.

Vi tror att "tillsammans når vi längre". Istället för att själv både producera och sedan även marknadsföra sin produkter tar man hjälp av foodofjamtland.se när man vill nå ut med sina produkter. Om alla drar sitt strå till stacken har vi tillsammans större möjligheter att nå ut i Sverige och Världen.

Vad skall man då hitta på webbportalen ?

Vår målsättning är att allt som rör jämtländsk mat skall finnas på portalen. Här hittar du alla matproducenter i länet, alla matbutiker med dessa varor och vilka restauranger som har jämtländskt på menyn. Du skall även hitta matreportage från länet och även spännande matrecept gjorda av vår egen Food of Jamtland kock - Elin Hallberg, Team Milko, Kocklandslaget.

Vem är besökaren på portalen.

Här skall den som söker information om jämtländsk mat & dryck finna vilka matproducenter som producerar vad, vart man kan köpa dessa råvaror och vilka restauranger som arbetar med jämtlänska råvaror.

Ett exempel på en typisk besökare är tex en köksmästare på Restaurang Blå Tornet i Stockholm som söker bra råvaror till sin meny.MatakademienBoka din webbannons på foodofjamtland.se
Food of Jamtland - Intresseanmälan
Årets krogrätt

Datautbildningar inom Windows, Office, bildhantering mm
Internetmedia CMS Webbpubliceringsverktyg