Grannäset

Grannäset

Omgiven av en levande och vacker natur ligger gården Grannäset vackert beläget på ett näs i Hemsjön ca 6 km utanför Kälarne i Östra Jämtland.
Där har makarna Eva och Dan Forslund på sin släktgård skapat ett trivsamt och mysigt ställe där man kan ta del av olika aktiviteter.

I gårdsbutiken saluförs ett flertal delikatesser som gelé, sylt, marmelader, bröd, pesto, olika inläggningar, ägg mm. Allt tillverkat på gården.

I restaurangen eller i köket, ger den öppna planlösningen en känsla av att man känner sig hemma. Måltiden blir en kulinarisk upplevelse bland kokande grytor, doftande kärl, fyllda tallrikar och immiga glas. Svenska råvaror med lokal prägel tillagas med varsam hand i både klassisk och mer vågade kombinationer. Fullständiga rättigheter. Vinkällare. Ost- och vinprovningar. Utsedd av Matakademin I Jämtland till smakrik-restaurang 2005.

I sommarcaféet erbjuds läckra muffins, morotskaka och mycket annat gott hembakat bröd.

En rundvandring bjuder på en vacker trädgård, grönsaksland, örtagård och gammalt bondeland. På gården finns också allehanda djur som får, grisar och höns. I den närbelägna sjön finns möjlighet till bad och fiske. En oas för hela familjen.

Välkommen till Grannäset!

Adress

Grannäset
Eva Sandgren-Forslund
Grannäset 125
840 64 Kälarne

Tel: 0696-40104
Mobil: 070-2354678
Email:
info@grannaset.se
Webb: www.grannaset.se


Profil

Restaurang
Sommarcafé
Gårdsbutik
Vinkällare
Rundvandring

I den närbelägna sjön finns möjlighet till bad och fiske.

Hitta med eniro.se


Food of Jamtland - Intresseanmälan
Boka din webbannons på foodofjamtland.se
Årets krogrätt
Matakademien


Internetmedia CMS Webbpubliceringsverktyg
Datautbildningar inom Windows, Office, bildhantering mm