Bådagården

Bådagården

Bådagården HB

Bådagården är ett litet företag som småskaligt och hantverksmässigt tillverkar lufttorkad korv av salamityp. Korven innehåller enbart nötkött och kryddor. Vi använder inte potatismjöl, mjölkpulver eller andra utfyllnadsprodukter och vi tillsätter inget späck. Fetthalten är därför cirka 50 procent lägre än hos traditionell salami.

Vi använder bara nötkött från djuren på vår gård i Persåsen i Jämtland. Gården använder inte handelsgödsel och djuren är enbart uppfödda på gräs och vallväxter. Forskning från Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) visar att sådant nötkött får en hög andel nyttiga omega-3 fettsyror.

Bådagårdskorv vinner på att skäras i millimetertunna skivor. Den påminner snarare om Parmaskinka i sin konsistens än om traditionell salami. Servera gärna Bådagårdskorv som tilltugg till ett glas öl eller vin, eller varför inte tillsammans med en utsökt dessertost.

Produkter

Köp Bådagårdskorv i Persåsen eller via post
Bådagårdskorv kan köpas vid besök hos oss på Bådagården i Persåsen. Den kan också beställas via telefon eller e-post och skickas med vanlig post. Postleverans sker i förpackningar om tio stycken som levereras ända hem till brevlådan.

Adress

Bådagården HB
Persåsen 321
830 24 Oviken
Tel. 0643-400 98
Mobil. 070-666 09 52
Hemsida.
www.badagarden.se
e-post. info@badagarden.se

Övrigt

Vägbeskrivning

Från Östersund (5 mil): Kör mot Myrviken, via Vallsundsbron och Sannsundsbron. Tag vänster i korsningen i Myrviken (väg 321). Efter ca 1 mil, följ skyltning mot Persåsen.

Öppettider

Kontakta oss för närmare information.

Profil

Matproducent

Ett företag av fem i samarbetet " Jamtamat "


Hitta till Bådagården
MatakademienFood of Jamtland - Intresseanmälan
Boka din webbannons på foodofjamtland.se
Årets krogrätt

Datautbildningar inom Windows, Office, bildhantering mm
Internetmedia CMS Webbpubliceringsverktyg