Regnbågsfile i micro på Börtnansvis

(4 pers)

1 sida färsk regnbågsfilé från Börtnan ca 600 - 800 gr
2 dl grädde
1 dl mjölk
1 finhackad färsk tomat
2 msk gräslök
2 msk persilja
1 tsk messmör
salt och citronpeppar

Lägg fisken i en glasform och strö på salt och citronpeppar. Gör sedan såsen. Rör ner grädden, mjölken, den hackade tomaten, gräslök, persilja och messmör i en bunke. Smaka av. Tillsätt salt efter tycke. Häll såsen över fisken och ställ in rätten i micron. Kör full effekt i ca. 12-17 minuter.

Smaklig måltid


Framtaget av
Monica Persson, Börtnans Fjällvattenfisk



Årets krogrätt



Food of Jamtland - Intresseanmälan
Boka din webbannons på foodofjamtland.se
Matakademien

Datautbildningar inom Windows, Office, bildhantering mm
Internetmedia CMS Webbpubliceringsverktyg