Snäckkrustader med kantarellstuvning

Det här behövs till 6 personer:
6 krustader
250-300 g kantareller
smör
1 gul lök
1 hg hackad rökt skinka
1 vitlöksklyfta
2 dl vispgrädde
salt och peppar
1/2 dl hackad persilja
Gör så här:
1. Skala och hacka löken fint och fräs den guldgul och genomskinlig i smör. Tillsätt väl avrunna kantareller och stek tills all vätska har avdunstat.
2. Rör i hackad skinka och pressa i vitlök. Blanda och låt fräsa ytterligare en stund. Häll på grädde och låt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar och rör i hackad persilja.
3. Fördela svampstuvningen i sprödvärmda krustader och servera genast.
Receptet kommer ifrån Bruksvallarnas Rökeri

Food of Jamtland - Intresseanmälan
Boka din webbannons på foodofjamtland.se
Årets krogrätt





Matakademien

Internetmedia CMS Webbpubliceringsverktyg
Datautbildningar inom Windows, Office, bildhantering mm