1 st 75:a renat
1 1/2 dl konjak
Smaksättning:
2 fikon
3 katrinplommon
1 1/2 dl kärnrussin
1-1 1/2 dl strö
4 kardemummor med skal
1 nejlika
1-1 1/2 dl mandel
1 pomeransskal
1 bit kanel
Allt detta kokas ihop med 1 pilsner i 10 minuter.
2 msk strö brynes i stekpanna, flambera med konjaken.Häll över smaksättningen. Tillsätt brännvinet.
Glöggen är även god kall som snaps. När den stått tillräckligt länge räcker det med ett russin för att känna den goda smaken!!!!
Julhälsningar
från
Agneta Sjödin
1 1/2 dl konjak
Smaksättning:
2 fikon
3 katrinplommon
1 1/2 dl kärnrussin
1-1 1/2 dl strö
4 kardemummor med skal
1 nejlika
1-1 1/2 dl mandel
1 pomeransskal
1 bit kanel
Allt detta kokas ihop med 1 pilsner i 10 minuter.
2 msk strö brynes i stekpanna, flambera med konjaken.Häll över smaksättningen. Tillsätt brännvinet.
Glöggen är även god kall som snaps. När den stått tillräckligt länge räcker det med ett russin för att känna den goda smaken!!!!
Julhälsningar
från
Agneta Sjödin