Björknäsgården

Björknäsgården

Vi är stolta att ingå i den utvalda skaran av restauranger som certifierats av Smakriket. Vår målsättning är att vara en av de absolut bästa restaurangerna i Jämtland. Så bra, att den ska vara ett resmål i sig.

På Björknäsgårdens meny hittar du flera rätter som har Smakrikets sigill. Det betyder att huvuddelen av råvarorna kommer från lokal och småskalig produktion, som t.ex. jämtländsk fjällröding, renkött från jämtländska samebyar, Skärvångens dessertostar, handgjorda chokladpraliner med getost och Fäbodglass.

Smakriket står för värden som smakrikedom, närhet, hög kvalitet och ett tydligt ursprung - helt enkelt det bästa av småskalig livsmedelstillverkning från Jämtland och Härjedalen.

Med en hög kvalitets- och miljömedveten målsättning, känns det som en självklarhet att jobba efter Smakrikets värden.

Välkommen till Björknäsgården

Adress

Björknäsgården Hotell
Box 188
840 60 Bräcke
Tel 0693-160 20
Fax 0693-160 80
info@bjorknasgarden.com
Webb: www.bjorknasgarden.com


Profil

På helgerna under hösten kommer vi fram till julbordet erbjuda menyer med olika kulinariska teman. Spansk Buffé, Smakriket Jämtland, Halloween Buffé, Mårten Gås Buffé samt Julbordet från 1 advent.

I den närbelägna sjön finns möjlighet till bad och fiske.

Fiske, Jakt, Weekend, Skoter, Icedriver, Motorsport, Ridning, Foto, Matlagning, Zorb Center, Hundspann, Ångbåtstur, Kanot, Vandring, Badtunnor.

Hitta med eniro.se


Food of Jamtland - Intresseanmälan

Matakademien


Boka din webbannons på foodofjamtland.se

Årets krogrätt


Internetmedia CMS Webbpubliceringsverktyg
Datautbildningar inom Windows, Office, bildhantering mm